Direktlänk till inlägg 1 november 2012
Har länge tänkt testa att göra den BÄSTA o GODASTE smörkrämen som alla pratar o skriver om, men har varit lat.
Igår gjorde jag dock äntligen slag i saken...OCH DET MÅ JAG SÄGA! Vilken skillnad!
(inga namn men 2/3 av familjen höll på att tömma skålen innan det ens blev använt)
Det är lite mer tidskrävande o "bökigare" än vanlig smörkräm men lova att ni testar!
Jag använde en liten del av min till macaronesen jag gjorde igår o fyllde dom. Sen frös jag in resten.
Tänker spackla en tårta också med den för att se hur gott det blir.
Så här fluffig o fin blev min (bilden går i gul-ton för den blev vackert VIT!)
jag använde ett recept som jag hittade hos Sarah Bakar
(jag gjorde dubbel sats o det blev så bra så) ;)
Det är så mkt som händer just nu, så det får bli en liten paus. KRAM ...
Som jag har ältat och vridit på det fram&tillbaka.... Ska jag ansöka eller inte? Många av mina kompisar hotar med att "om du inte söker så gör vi det åt dig" så nu sitter jag o väljer ut lite bilder på mina bakverk. Ja, jag SKA sö...