Direktlänk till inlägg 22 april 2012
Jag hade en halv påse med frusna bär i frysen som bara tog plats...
Vinbär, blåbär, hallon o björnbär tror jag det var.
Så här gjorde jag:
* smorde en pajform med margarin
* blandade bären med strösocker o potatismjöl och lade dem i formen
* rev över vit choklad (vinbären är ju ganska sura o det ville jag få bort)
* gjorde MASSOR av smuldeg med havregryn, margarin, socker och vetemjöl (inga mått, jag smakade mig fram)
* lade över smuldegen och hällde liite flytande margarin längst upp så det blev sådär gott o "knäckigt"
In i ugnen i 175grader tills pajen fick en fin färg.
SÅ ENKELT och det blev TOKGOTT!! (serverades med IKEAS vaniljsås som är godast)
*någon i familjen äter BARA vaniljsåsen* ;)
Det är så mkt som händer just nu, så det får bli en liten paus. KRAM ...
Som jag har ältat och vridit på det fram&tillbaka.... Ska jag ansöka eller inte? Många av mina kompisar hotar med att "om du inte söker så gör vi det åt dig" så nu sitter jag o väljer ut lite bilder på mina bakverk. Ja, jag SKA sö...