Direktlänk till inlägg 4 april 2012
Mums fillibabba!
Det här var grejer det ni!
Ah, vi tar väl en närbild också när vi ändå håller på...
Det här är alltså en fantastiskt god tårtfyllning, en macronfyllning, en illgod frosting till cupcakes och som detta, en underbar moussé bara, färdig att avnjutas som den är!
Jag tog:
300 gram hallon som varit frysta
mosade dom med stavmixer
tillsatte några teskedar marsanpulver tills moset inte kändes rinnigt längre
vispade ca 1 dl grädde ganska hårt
vände ner grädden i hallonmoset, o sen in i kylen ett par timmar.
klart!
UPPDATERING: detta går att göra även med blåbär och jordgubbar
fick tipset hos BAKGLÄDJE
Det är så mkt som händer just nu, så det får bli en liten paus. KRAM ...
Som jag har ältat och vridit på det fram&tillbaka.... Ska jag ansöka eller inte? Många av mina kompisar hotar med att "om du inte söker så gör vi det åt dig" så nu sitter jag o väljer ut lite bilder på mina bakverk. Ja, jag SKA sö...