Direktlänk till inlägg 19 januari 2012
Jag har varit sugen på wienerbröd i flera dagar...
* Så jag tog fram smördeg och lät dom tina.
* Sen penslade jag dem med lite uppvispat ägg och nöp ihop kanterna lite.
* blandade till lite vaniljkräm på snabbmarsanpulver (2dl mjölk och 5 msk marsanpulver)
och så in i ugnen på 200 grader ca 10 minuter (men håll koll, de ska bli fluffiga o gyllenbruna)
sen på med lite gottis (florsocker, några droppar vatten, några stänk citronsaft)
och sen NJUT!
Kan inte gå snabbare eller vara enklare. Och sånt man alltid kan ha hemma.
Eller hur? ;)
Det är så mkt som händer just nu, så det får bli en liten paus. KRAM ...
Som jag har ältat och vridit på det fram&tillbaka.... Ska jag ansöka eller inte? Många av mina kompisar hotar med att "om du inte söker så gör vi det åt dig" så nu sitter jag o väljer ut lite bilder på mina bakverk. Ja, jag SKA sö...